Transparent
Inloggen
Sluiten

Zou Van Hooijdonk nog terug kunnen keren in Oranje?

6 oktober 2006 09:39

Verslaggever: K

Met de blessures van Huntelaar en Jan Vennegoor of Hesselink en het afzeggen van Van Nistelrooy moet Van Basten op zoek naar een andere spits. Vennegoor of Hesselink zit er nog wel bij, maar zijn meespelen is twijfelachtig. Indien hij afhaakt wil Van Basten er een speler van het 'type Van Hooijdonk' bij. Het gaat de bondscoach vooral om een pinchhitter voor de slotfase. Volgens Van Basten zijn er meer namen te bedenken, maar de Feyenoord aanvaller lijkt in dat geval een hele voorname kandidaat. Ook vanwege zijn ervaring waardoor hij op het laatste moment zonder problemen bij de selectie gehaald kan worden.

Meer op




Tags

basten hooijdonk hesselink oranje vennegoor afhaakt afzeggen huntelaar nistelrooy pinchhitter twijfelachtig voorname

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda