Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Herik schermt met grote buitenlandse partij, foutje voorpagina VI?

4 oktober 2006 12:29

Verslaggever: K, Don Roy

Voetbal International bracht vandaag het exclusieve interview met Jorien van den Herik, waarvan al diverse beelden te zien waren in het programma Voetbal Insite. Meest opvallende in het interview is dat de Feyenoord voorzitter schermt met gesprekken met een grote buitenlandse partij. Het zou niet gaan om particuliere investeerders of grote bedrijven. Deze partij zou wel eens kunnen afhaken indien de onrust blijft voortduren. Van den Herik zegt vooral daarom rust te willen rond zijn persoon. Daarnaast geeft hij aan dat het bedrijf dat de lening van 12% had verstrekt zijn geld terugwil nu de positie van Jorien van den Herik onder druk staat.

Wellicht komt daar ook de merkwaardige titel op de cover van VI vandaan? "Mijn vertrek heeft veel consequenties" zo is de quote op de voorpagina. In het hele interview komt tot verbazing de quote van Jorien helemaal niet terug. Foutje? Of zijn er later uitlatingen geschrapt? Op de mini-cover op pagina 3 staat dezelfde cover met een andere quote, die wel in het interview staat.

Meer op




Tags

herik cover jorien schermt voorpagina insite lening mini particuliere terugwil titel voortduren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.460 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda