Transparent
Inloggen
Sluiten

De Ceulaer speelt voor transfer

4 oktober 2006 11:54 - Het Belang van Limburg

Verslaggever: K

In Het Belang van Limburg laat De Ceulaer weten dat er voor hem weinig toekomst is bij Feyenoord. Zijn zaakwaarnemer: "Koeman stelde dat hij Benji had aangegeven dat hij minder zou spelen. En dat Benji op 31 augustus aangaf dat hij niet op een aanbod van een andere Nederlandse club wou ingaan. Dat is niet fair. Koeman zette ons voor het blok: hij liet welgeteld 36 uur voor het verstrijken van de transferperiode weten dat Benji weg moest. En hij bracht met RKC zelf een nieuwe club aan. Dat is niet correct, we werden op die manier voor voldongen feiten geplaatst. Daarom weigerden we over een transfer te praten."

De Ceulaer speelt nu in het tweede vooral om een transfer naar een mooie club te verdienen. "Ik scoor bij de tweede ploeg gemiddeld ??n keer per match. Op die manier wil ik scherp blijven om bij een mooie club terecht te komen." RKC, NAC, Twente en Willem II en Samporia zouden interesse hebben getoond.

Meer op Het Belang van Limburg




Tags

ceulaer benji koeman rkc match nac samporia scoor twente voldongen weigerden welgeteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda