Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord inderdaad in onderhandeling met Parramatta Power

10 februari 2001 13:57

Verslaggever: RvN

Vorige week onthulden we al in een exclusief artikel de onderhandelingen van Feyenoord met een Australische club. Feyenoord is in een vergevorderd stadium in de onderhandelingen over een samenwerkingsverband, waarbij Feyenoord waarschijnlijk een deelneming in de club zal nemen. In Rotterdam wilde men ons de naam van de betreffende club niet bevestigen. Die bevestiging kwam vandaag wel uit Australie. Zoals wij afgelopen week al aangaven gaat het om Parramatta Power, de voormalige club van Steve Laybutt en van de huidige trainer Dave Mitchell (oud Feyenoorder).

Rob Baan zal binnenkort afreizen voor een trip naar Australie. Hij zal dan gesprekken vervolgen met een Parramatta Power om een samenwerkingsverband op te zetten. Net als bij de andere satellietclubs zou Feyenoord zeggenschap willen krijgen over de manier waarop de club (vooral technisch) geleid wordt. Feyenoord zou daartoe een deelneming in de Australische club willen nemen. De gesprekken zijn al in een vergevorderd stadium.

Binnen de Australische club is echter nog steeds enige verdeeldheid over de mogelijke inmenging van de Rotterdammers in het beleid van de club, hetgeen voor de oude garde een probleem zou zijn. Met een investering van de Rotterdammers wil Parramatta Power echter de aansluiting met de top weer heroveren en de mogelijkheid krijgen de grootste talenten van het continent naar de club te halen.

Meer informatie over 'Parra Power' http://www.parrapower.com.au

Meer op




Tags

power parramatta australische australie deelneming samenwerkingsverband vergevorderd aangaven baan continent dave garde heroveren inmenging laybutt onthulden parra parrapower satellietclubs steve verdeeldheid zeggenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg