Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: Pierre is een superprof

1 oktober 2006 17:47

Verslaggever: iloontje

Op de persconferentie had Koeman mooie woorden over Van Hooijdonk "Pierre is een superprof. Hij leeft voor het voetbal. Op de training en in besprekingen komt hij vaak met zinvolle aanwijzingen. Ik ben daarom blij voor hem dat hij nu het winnende doelpunt voor ons heeft gemaakt en dat ook nog eens tegen zijn oude club. Dat verdiende hij zeker.?

Van Hooijdonk zelf was ook dolblij met het doelpunt. "Het was de 3-2 en daarmee kregen we uitzicht op drie punten in een voor ons toch weer zware wedstrijd. Ik ben blij dat ik mijn eerste goal van het seizoen kon scoren. Dat dat tegen NAC gebeurde was leuk. Ik ben ook niet van steen."

"Het publiek realiseert zich dat het minder gaat en zet er de schouders onder. Dat wordt gewaardeerd van beide kanten" aldus de spits over de steun van het publiek.




Tags

koeman superprof hooijdonk aanwijzingen dolblij nac steen uitzicht zinvolle

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb