Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord moeizaam naar 2-3 zege tegen Veendam

21 september 2006 22:01

Feyenoord heeft zich moeizaam gekwalificeerd voor de derde ronde van de KNVB beker. In de tweede ronde werd Veendam op de Langeleegte met 2-3 verslagen. Het laatste doelpunt van Ali Boussabon viel pas in de 90ste minuut.

Veendam was na een kwartier spelen op voorsprong gekomen. Dat was een verdiende voorsprong. Achterin zag Feyenoord er niet goed uit. Na een klein half uur spelen was het aanvoerder Theo Lucius die voor de gelijkmaker zorgde. Een goed lopende aanval van Feyenoord leverde een assist van Van Hooijdonk aan Lucius op, die mooi uithaalde van een meter of 16 in de verre hoek.

In het tweede deel van de eerste helft kreeg Feyenoord eindelijk meer balbezit. het maakte echter teveel fouten om veel te kunnen afdwingen.

Na rust bracht Erwin Koeman Ali Boussabon voor De Guzman. Dit keer was het Feyenoord dat op voorsprong kwam via Bahia. Buys schoot op doel en Bahia gaf het laatste tikje. Dat was niet zonder risico, want het gebeurde op randje buitenspel. De bal was er sowieso ingegaan.

Vier minuten later alweer stond Veendam op gelijke hoogte waardoor het toch weer spannend werd.

Het duurde vervolgens tot de 90ste minuut alvorens Boussabon eindelijk de winnende treffer binnenschoot. Via de binnenkant paal haalde hij de bekerzege tegen de ploeg uit de eerste divisie binnen.




Tags

veendam boussabon ali bahia lucius bekerzege binnenkant buys erwin gekwalificeerd guzman hooijdonk knvb koeman langeleegte tikje uithaalde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda