Transparent
Inloggen
Sluiten

Timmer laat zich niet gek maken

18 september 2006 18:53 - FCUpdate.nl

Verslaggever: K

In een reactie tegenover FCUpdate.nl heeft Henk Timmer op alle consternatie rond zijn persoontje laten weten dat hij zich niet gek laten maken door een fout. "Ach, ik heb een hoop meegemaakt, ik raak niet zo snel in de war. Als keeper weet je hoe het gaat: je kan tien ballen prachtig eruit houden, maar als je ??n fout maakt ben je een minkukel. Niemand praat maar over de drie ballen die ik er w?l goed uit hield. Dat is helemaal niet erg, maar het is altijd wel een beetje dubbel. Andersom kan een spits immers de hele wedstrijd geen bal goed raken, maar als hij toch een goal maakt is het een geweldige speler. Dat is nu eenmaal zo."

Vanmorgen werd duidelijk dat Erwin Koeman deze week wil gaan praten met zijn keepers over de ontstane situatie, nadat Timmer een paar mindere wedstrijden achter de rug heeft.

Meer op FCUpdate.nl




Tags

timmer consternatie erwin fcupdate koeman minkukel persoontje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alireza arneslot beleeft belenenses benfica brug doorbrak eredivisie estoril gardenier geertruida gijs hartman ivanusec jong kraaij lopez pina portugal slot smal stengs timber ueda wehave wieffer willykment yoda zerrouki