Transparent
Inloggen
Sluiten

Regels KNVB over satellietclubs op komst

7 februari 2001 08:07

Verslaggever: RvN

Bij de KNVB is een werkgroep bezig regels vast te stellen voor het omgaan met satellietclubs. Verwacht wordt dat deze regels nog dit jaar in werking zullen treden. Deze regels zullen met name bepalen hoe de KNVB om dient te gaan met twee clubs die dezelfde eigenaar hebben en in dezelfde competitie spelen. Er is de mogelijkheid dat dit zelfs geheel verboden wordt. De UEFA heeft al een aantal jaren geleden bepaald dat een en dezelfde eigenaar geen twee clubs in hetzelfde bekertoernooi mag hebben. De regels worden snel van belang aangezien Excelsior aan de deur van de Eredivisie aanklopt. Ook is er nog de flirt van Baan met Sparta van de afgelopen week.

Meer op
Tags

knvb satellietclubs eigenaar aanklopt baan eredivisie excelsior flirt sparta uefa verboden werkgroep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.764 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne bronckhorst ceo driessen geertruida gimenez gio hancko kloese liverpool marino middenveldert nadje pusic sahin schreuder slot sterkhouders stuivenberg timber topper trauner twente wegdoen wehave wieffer willykment yoda zerrouki