Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verliest in Eindhoven: 2-1

17 september 2006 14:26

Feyenoord is er niet in geslaagd om een goed resultaat weg te halen in Eindhoven. De Rotterdammers gingen met 2-1 onderuit. De Guzman maakte op slag van rust de 2-1 voor de Rotterdammers.

Feyenoord kwam al snel op achterstand door een doelpunt van Farfan. Timmer schatte zijn vrije trap verkeerd in en ging daardoor te laat haar de hoek. Daarna liet PSV Feyenoord van achteruit opbouwen. Feyenoord kon voorin te weinig doen met dat balbezit. Na de 2-0 van Alex leek de wedstrijd gespeeld. PSV kon als het aanzette te makkelijk door de verdediging van Feyenoord lopen. Een goal van de Eindhovenaren werd nog discutabel afgekeurd vanwege buitenspel. Een inzet van De Guzman op slag van rust bracht de hoop van Feyenoord terug.

In de tweede helft duurde het lang voordat Feyenoord een kans kon creeren. Daardoor bleef het lang 2-1. In de slotfase werd een doelpunt van Feyenoord onterecht afgekeurd door scheidsrechter Vink. Gomes ging onder een corner door, hetgeen onterecht door Vink werd beoordeeld door een overtreding. Even later dacht Feyenoord nog aanspraak te kunnen maken op een penalty, die zou het echter niet krijgen.

[later meer]

Bekijk het wedstrijdverslag van minuut tot minuut van Don Paul via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

guzman vink aanspraak aanzette discutabel farfan gomes opbouwen schatte timmer wedstrijdverslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda