Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: Feyenoord moet durven voetballen

16 september 2006 10:29

Volgens Erwin Koeman is het tegen PSV aanstaande zondag vooral van belang dat de ploeg durft te voetballen. 'We zullen het zondag dus anders moeten aanpakken. Niet met z?n allen teruglopen bij balverlies bijvoorbeeld, maar gewoon blijven staan en de tegenstander goed opvangen. Kort samengevat: Feyenoord moet ook in Eindhoven durven voetballen. Dat klinkt misschien als een loze kreet, maar dat is het niet. We moeten initiatief nemen als het kan en elkaar op een goede manier in het spel betrekken. Tegen Lokomotiv lukte dat vaak niet, ook omdat er te veel onderlinge misverstanden waren.?

'PSV is een ploeg met een aantal onberekenbare jongens voorin. Eigenlijk doen die maar wat en dat maakt hen juist zo gevaarlijk. Maar dat houdt ook automatisch in dat ze achterin weleens ruimte weggeven. Hopelijk kunnen we daar van profiteren.?




Tags

koeman balverlies erwin kreet lokomotiv loze misverstanden onberekenbare samengevat teruglopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki