Transparent
Inloggen
Sluiten

Laybutt wel, Emerton niet naar interland?

5 februari 2001 23:16

Verslaggever: RvN

Op woensdag 21 februari speelt Australie een ingelaste vriendschappelijke wedstrijd tegen Mexico in San Jose. Frank Farina heeft zijn definitieve selectie voor de oefenwedstrijd nog niet bekendgemaakt. Feyenoord zal de bondscoach van Australie in ieder geval verzoeken Emerton niet op te roepen. Dat zou Feyenoord goed uitkomen met het oog op de wedstrijd tegen PSV die een paar dagen later op het programma staat. Het zou ook passen in de afspraken die Feyenoord gemaakt heeft over het oproepen van Emerton en Laybutt voor oefenwedstrijden. Steve Laybutt zal normaal gesproken wel opgeroepen worden voor het duel in Mezico.

Meer op
Tags

emerton laybutt australie farina ingelaste jose mexico mezico san steve

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.816 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki