Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste en laatste interview van Wim Jansen: club en supporters moeten bij elkaar blijven

16 september 2006 10:18

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad gaf adviseur Wim Jansen zijn eerste en volgens hem ook laatste interview in zijn rol als adviseur van Feyenoord. Hij wil niet in de picture, maar hoopt zo een beetje onrust binnen de club weg te nemen. "Die onrust mag niet van invloed zijn op de spelersgroep en de rest van Feyenoord. Ik weet hoe belangrijk de supporters zijn. Ik heb ze in mijn hele carri?re meegemaakt. De club - en daar vallen ook de supporters natuurlijk onder - moet ervoor zorgen juist nu bij elkaar te blijven."

"Jorien van den Herik heeft ??k achter deze hele saneringsoperatie gestaan. Iedereen leert van fouten uit het verleden. En niemand is onfeilbaar. In het voetbal heb ik nog nooit iemand meegemaakt die geen fouten maakt. We hebben met z'n allen het tij op tijd kunnen keren."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

jansen carri herik jorien onfeilbaar picture saneringsoperatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave