Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: spierblessures als gevolg van onrust bij Feyenoord

11 september 2006 22:55

Verslaggever: K

Volgens Erwin Koeman zijn de spierblessures die Hofs en Tiendalli opliepen tegen Sparta en hen mogelijk afhouden van deelname aan het duel tegen Lokomotiv Moskou aanstaande donderdag een gevolg van de onrust bij Feyenoord. "Dat kun je haast niet los zien van de spanning die op het elftal staat" aldus Koeman in het Algemeen Dagblad. De Feyenoord coach vindt daarom dat de club meer openheid van zaken moet geven, zoals het nu sinds kort doet met de financiele situatie, omdat dat op termijn onrust voorkomt. "Die onrust heet impact op de spelers. Er zijn erbij die desondanks rustig blijven, maar bij de jongere spelers hakt het er zichtbaar in."

Meer op




Tags

koeman spierblessures afhouden erwin haast hakt hofs jongere lokomotiv openheid opliepen sparta tiendalli

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki