Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: met Buijs en Charisteas sterker

10 september 2006 16:57

"We zijn goed begonnen aan de wedstrijd, daarna hadden we gebrek aan creativiteit. We moeten wel in de spiegel blijven kijken" aldus Koeman die vond dat de 1-4 vertekend was. Over zijn aanwinsten was hij erg te spreken. "Met Buys en Charisteas zijn we als team sterker". Dat Lucius de penalty nam was vooraf afgesproken. "We hebben afspraken over de penalties, vandaar dat Lucius de strafschop nam en niet Charisteas. Ik ben tevreden over Charisteas." De 1-4 is goed voor het vertrouwen met de UEFA Cup en de topper tegen PSV voor de boeg. "Het wordt alleen een leuke week volgende week als we punten pakken" aldus Koeman.




Tags

charisteas koeman lucius boeg buys penalties topper uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.542 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente wehave wieffer