Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans willen 4-4-2, Charisteas al verkozen boven Van Hooijdonk, Buijs in de basis

8 september 2006 15:41

Verslaggever: K

Als Erwin Koeman rekening zou houden met de wens van de fans dan stapt hij over op 4-4-2. Ruim 54% van de fans zegt inmiddels dat Feyenoord over moet gaan naar een 4-4-2 systeem, 37% kiest voor 4-3-3. Na een week staat Charisteas bij de Feyenoord fans inmiddels in rangorde boven Van Hooijdonk. 51,3% van de Feyenoord fans heeft hem in zijn opstelling opgenomen tegen 46,7% voor Van Hooijdonk. Inmiddels zou de helft van de Feyenoord fans Charisteas dus opstellen als zij het voor het zeggen hebben.

In de ideale opstelling staat nu opmerkelijk genoeg Huysegems en Castelen samen voorin. Dat komt omdat (bijna) iedereen die kiest voor 4-3-3 beide spitsen heeft opgenomen en de twee afzonderlijk ook gekozen worden in een spitsensysteem naast Charisteas of Van Hooijdonk. Daardoor komen zij beiden op ruim 60% van de stemmen uit. Dat zal een tijdelijke situatie zijn.

In het 4-4-2 staat Buijs bij de fans direct al in de basis. 47,3% nam hem al op en omdat er vanwege het 4-4-2 een extra plaats vrij is gekomen op het middenveld vult hij die in. Hij snoepte van alle andere middenvelders een paar stemmen af.

Geef ook jouw opstelling door of pas hem aan.

Meer op




Tags

charisteas hooijdonk afzonderlijk castelen erwin huysegems koeman opmerkelijk rangorde snoepte spitsensysteem

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.491 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda