Feyenoord herstelt zich door winst op AZ

3 februari 2001 18:28

Feyenoord heeft zich hersteld van de nederlaag tegen Heerenveen, die toch wel hard aankwam. In Alkmaar werd AZ met 0-3 verslagen. Kalou, afgelopen week nog de schlemiel, was weer de gevierde man. In de 33ste minuut scoorde hij het enige doelpunt van de wedstrijd. De 0-2 en 0-3 vielen 6 minuten voor tijd in een tijdbestek van 1 minuut. Toen speelde AZ al met 10 minuten omdat Wijker geblesseerd was uitgevallen en AZ al 3 wissels had toegepast. Feyenoord houdt daardoor PSV op achterstand. Nummer 3 Vitesse liep door een gelijkspel tegen NEC meer puntverlies op.