Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman vraagt Legioen om kans voor Charisteas

1 september 2006 15:43

Verslaggever: K

Op Feyenoord.nl heeft Erwin Koeman laten weten te hopen dat Angelos Charisteas, ondanks de commotie die is ontstaan na zijn overgang van Ajax naar Feyenoord, van de Rotterdamse supporters een eerlijke kans krijgt om zich te bewijzen. ?Ik vind het jammer dat hij nu met de nek wordt aangekeken. Die jongen kan er ook niets aan doen. Ik hoop van harte dat hij hier een kans krijgt.?

?Natuurlijk realiseerden wij ons dat er commotie onder supporters zou ontstaan. Ik kan het me zelfs ook wel een beetje voorstellen. Maar wij zijn bezig met het formeren van een goed Feyenoord en dat gaat boven alles. Bovendien zou het enige alternatief voor Charisteas betekenen dat we g??n spits zouden halen. Daar zou Feyenoord ook niet mee geholpen zijn en bovendien was de commotie dan net zo groot geweest.?

Meer: Feyenoord.nl

Meer op




Tags

charisteas koeman legioen angelos erwin formeren realiseerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda