Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Herik gaat vanavond verantwoording afleggen aan fans over financiele situatie

29 augustus 2006 19:16

Verslaggever: K

Jorien van den Herik zal vanavond in de bijeenkomst van het Feyenoord Supporters Platform verantwoording afleggen over de financiele situatie van de club. "De supporters verdienen dat" aldus Van den Herik. Vanwege alle onrust over de financiele situatie is de agenda van de bijeenkomst aangepast. Zo is het onderwerp 'technisch beleid' dat aan bod zou komen geschrapt. De bijeenkomst is nu geheel gewijd aan de financiele situatie.

Om zoveel mogelijk fans toe te kunnen late is besloten de bijeenkomst te verplaatsen van het Kleine Kuipje naar de Guus Brox Zaal. Ook deze zaal bevindt zich in het Maasgebouw en biedt plaats aan meer mensen. Feyenoord hoopt hiermee te voorkomen dat het vanavond supporters de deur moet wijzen vanwege een gebrek aan plaatsen.

Meer op




Tags

bijeenkomst herik afleggen brox jorien kuipje maasgebouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda