Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vrienden van Jorien willen investeren in Feyenoord'

28 augustus 2006 19:06

Verslaggever: K

In zijn column in het Algemeen Dagblad citeert Chris van Nijnatten een anonieme Rotterdammer, die aangeeft dat een rijke groep wel wil investeren in Feyenoord. "We zijn Rotterdammers, we zijn vrienden van Jorien, we wachten op een signaal van hem om te helpen, dan staan we onmiddellijk bij hem op de stoep. Want als je tegen Heracles in de Kuip zit, zie je al die bezorgde supporters. Al die mensen die zich netjes gedragen, maar wel verdriet hebben van de ellende waarin hun club nu verkeert. Als je dat ziet als Rotterdammer, dan doet je dat wat. We willen geen herrie in het bestuur, er hoeft niemand weg, maar er m?et nu wat gebeuren. Zo kan het niet langer blijven gaan."

Meer op




Tags

jorien rotterdammer bestuur bezorgde citeert column heracles herrie kuip nijnatten stoep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave