Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord verlegt interesse naar Eduardo'

26 augustus 2006 09:42

Verslaggever: K

Media in Kroatie melden dat Feyenoord zijn interesse heeft verlegd naar de Braziliaanse Kroaat Eduardo da Silva. De spits komt ook nadrukkelijk voor op het lijstje van PSV. De Eindhovenaren zouden al met hem gesproken hebben, maar de transfersom en het feit dat hij al in de Champions League uitkwam en dus niet meer speelgerechtigd is, zou de interesse van PSV hebben verflauwd. Volgens de berichten zou Feyenoord een bod van 7 miljoen euro hebben uitgebracht. Zijn club Dynamo Zagreb zou echter volgens geruchten het dubbele willen hebben.

De in Rio de Janeiro geboren goalgetter liet zich in Kroatie naturaliseren en kwam inmiddels voor Kroatie onder 21 en nu ook het nationale elftal uit. Hij wordt daar nu Eduarda da Silva en ook Eduardo da Silva genoemd, maar zelf zou hij zijn Braziliaanse roepnaam Dudu prefereren.

Berichten in Kroatische media o.a.:
24sata
Nogometni Magazin

Meer op




Tags

eduardo kroatie silva verlegt dudu dynamo eduarda goalgetter janeiro magazin naturaliseren nogometni roepnaam sata uitkwam verflauwd verlegd zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.484 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior fildena geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur yoda zeb