Transparent
Inloggen
Sluiten

'Carew favoriet bij Feyenoord, spits staat niet te springen'

24 augustus 2006 09:06 - Provinciale Zeeuwse Courant

Verslaggever: K

Volgens de Provinciale Zeeuwse Courant wordt John Carew binnen Feyenoord gezien als de meest geschikte opvolger van Dirk Kuyt gezien. De Noorse spits zou bovenaan het verlanglijstje van de Rotterdamse club staan. De 27-jarige spits is niet altijd zeker van een basisplaats bij Olympique Lyon omdat trainer G?rard Houllier met de Franse internationals Malouda, Wiltord, Govou en de Braziliaan Fred voldoende keus heeft. Hij staat echter niet te springen om te vertrekken. ?John is op dit moment gelukkig in Lyon. Hij houdt van Frankrijk en is niet op zoek naar een transfer? zo liet zijn zaakwaarnemer weten.

Meer op Provinciale Zeeuwse Courant




Tags

carew lyon braziliaan courant frankrijk govou houllier kuyt malouda provinciale rard verlanglijstje wiltord zeeuwse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.484 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior fildena geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip medication middenveldert onzekerheid pec potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur yoda zeb