Transparent
Inloggen
Sluiten

Goed en slecht nieuws voor Kalou

2 februari 2001 08:02 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Het Algemeen Dagblad komt vandaag met een uitgebreid artikel over Kalou. De Ivoriaan liep woensdag tegen een snelle rode kaart aan en vreest een forse schorsing. 'Ik hoop dat de KNVB genadig voor mij is' aldus Kalou in het AD. Hij kreeg goed nieuws te horen uit Ivoorkust. Volgende week zal hij in Nederland herenigd worden met zijn gezin, vrouw en kind. Minder positief nieuws is dat Kalou binnenkort alweer af moeten reizen naar Ivoorkust voor een WK kwalificatiewedstrijd. Op de dag van de wedstrijd tegen feyenoord speelt Ivoorkust tegen Congo. 'Ivoorkust heeft gewonnen. Misschien zijn ze me wel vergeten.' aldus Kalou, die geen trek heeft in een nieuw avontuur in zijn eigen land. Spelen mag hij in de komende periode in Nederland echter toch ook niet, zo is de algemene verwachting na zijn rode kaart.

Meer over Kalou in het AD.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

kalou ivoorkust nederland congo genadig herenigd ivoriaan kind knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.448 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda