Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord onderuit bij start competitie: 3-0

20 augustus 2006 16:20

Feyenoord is er niet in geslaagd om de competitie goed te starten. In Groningen ging de ploeg tegen de plaatselijke FC met 3-0 onderuit. Het duel beloofde sowieso erg lastig te worden voor Feyenoord. Zonder Kuyt werd echter ook nog de angel uit het spel van de Rotterdammers gehaald. De ploeg kon te weinig afdwingen om aanspraak te maken op een goed resultaat in Groningen.

Voor rust was het een hele matige wedstrijd. Feyenoord kreeg slechts een mogelijkheid via Van Hooijdonk. Aan de andere kant was de door Feyenoord te licht bevonden Nevland twee keer in de buurt van een doelpunt.

Diezelfde Nevland wist na rust wel te scoren. De 1-0 voor Groningen betekende de ineenstorting van Feyenoord. FC Groningen kon rustig doorvoetballen en had weinig meer te vrezen van Feyenoord. Zelf liep het ondertussen uit naar 3-0. Feyenoord kon daar slechts twee schoten van Kolkka (een op de bovenkant van de lat) tegenover stellen.




Tags

groningen nevland aanspraak angel beloofde betekende bovenkant doorvoetballen hooijdonk ineenstorting kolkka kuyt plaatselijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg