Transparent
Inloggen
Sluiten

Analist haalt uit naar Woerts

19 augustus 2006 10:29

Verslaggever: K

In De Telegraaf haalt analist Jaap de Groot uit naar het gedrag van o.a. Woerts, Rob Westerhof en Marcel Brands over het liegen in de voetbalsport.

"Nadat Telesport enige tijd geleden voor het eerst melding maakte van de op handen zijnde deal, besloot Feyenoord-directeur Chris Woerts tot een tirade op de website van de club waarbij hij het niveau van de vaderlandse sportjournalistiek hekelde. Zo was het een schande dat er in de berichtgeving over Kuyt geen hoor en wederhoor was toegepast. Want er klopte werkelijk niets van."

"Exact hetzelfde commentaar dat uit zijn mond kwam, toen hem in een eerder stadium werd gevraagd of Feyenoord in de slag was met Theo Lucius, Jonas Kolkka en Henk Timmer. In plaats van ?geen commentaar?, werd in alle gevallen de journalist vanwege het ferme ?nee, er klopt helemaal niets van? op het verkeerde been gezet. Inmiddels staat zowel Lucius, Kolkka als Timmer bij de Rotterdamse club onder contract en wordt geen feit nog bij Chris Woerts gecheckt. Dus zeker niet een transfer van het kaliber Dirk Kuyt."

Meer op




Tags

woerts kolkka kuyt lucius timmer brands ferme gecheckt hekelde jonas kaliber mond schande sportjournalistiek telegraaf telesport tirade voetbalsport westerhof

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda