Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: wilde Dembele, nu wellicht spits huren? Komst Tymoschuk voor 99% uitgesloten

19 augustus 2006 10:26 - De Telegraaf

Verslaggever: K

In De Telegraaf liet Erwin Koeman weten dat hij na het mislopen van Klaas Jan Huntelaar geprobeerd heeft om Moussa Dembele van Willem II te halen. "We konden zelfs niet op tegen een club als AZ toen het om Moussa Dembele ging; of tegen Ajax toen het om Klaas-Jan Huntelaar ging; en de komst van de Oekra?ner Tymoschuk acht ik voor 99% uitgesloten. We hebben sinds het vertrek van Kuyt twee besprekingen gevoerd, maar het wordt niet eenvoudig de juiste mensen te halen." Hij denkt er daarom aan om spelers die net buiten de boot vallen bij topselecties proberen te huren. "Maar je schrikt je dood als je hoort wat sommige spelers verdienen. En dan moeten ze nog naar Feyenoord willen komen."

Meer op De Telegraaf




Tags

dembele koeman tymoschuk huntelaar moussa dood erwin kuyt ner oekra schrikt telegraaf topselecties

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool medication ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda