Transparent
Inloggen
Sluiten

Woerts: kwaliteit belangrijker dan tijd bij zoektocht naar nieuwe spits

17 augustus 2006 15:36 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Op een persconferentie lieten Woerts en Bosz weten dat de leiding vooral niet in paniek moet raken en onder de tijdsdruk te snelle beslissingen nemen.

Woerts: ?Kwaliteit staat voorop, niet kwantiteit. We zullen de tijd nemen om een versterking te halen. We moeten ons nooit door tijd onder druk laten zetten of ons in paniek laten brengen.? Bosz: ?Zorgen maak ik me niet. We wisten dat het kon gebeuren en hebben er over nagedacht. Het is nu zaak hard aan de slag te gaan. Een spits van het kaliber Kuyt vinden we niet, daar moeten we ook niet op zoek naar.?

Zondag tegen FC Groningen zal er nog geen nieuwe spits zijn. Bosz:?Zondag is wel erg kort dag om nog een spits te kopen. Het nadeel is dat we steeds dichterbij het sluiten van de transfermarkt komen. Een aantal spelers heeft al bijgetekend bij hun club of is aan een andere club verkocht. We hebben zodoende al wat namen moeten wegstrepen.?

Meer op Feyenoord.nl




Tags

woerts bosz paniek dichterbij groningen kaliber kuyt kwantiteit tijdsdruk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb