Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bevestigt rondkomen transfer Kuyt

17 augustus 2006 11:37 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord heeft via de officiele site bevestigd dat de transfer van Dirk Kuyt naar Liverpool een feit is. Over de transfersom worden geen mededelingen gedaan. Volgens de club kwam Liverpool begin deze week pas voor het eerst tot serieuze onderhandelingen.

?We hebben er alles aan gedaan om Dirk voor Feyenoord te behouden. Daar zijn we heel ver in gegaan en Dirk stond daar voor open, maar we wisten ook dat als zijn droomclub zou komen, de kans zou bestaan dat hij zou vertrekken. Liverpool, ook dat was bekend, was en is zijn droomclub. Veel clubs hebben de afgelopen periode geprobeerd Dirk te contracteren, maar telkens heeft hij nee tegen die clubs gezegd omdat ze niet aansprekend genoeg waren voor hem, terwijl er toch zeer gerenommeerde clubs tussen zaten. Dat tekent de instelling van Dirk: of Feyenoord of mijn droomclub."


Kuyt over de transfer: ?Ik verlaat Feyenoord met gemengde gevoelens. Ik heb drie geweldige jaren beleefd in Rotterdam, ondanks het feit dat we geen grote prijs hebben kunnen winnen. Het publiek bleef zich desondanks positief opstellen, Feyenoord-supporters zijn fans zoals elke club ze in hun stadion zou willen hebben. Daar zal ik altijd respect voor blijven houden, zoals ik dat ook heb voor al de mensen binnen de club. Daarom beschouw ik het ook als een eer dat de voorzitter mij ooit graag terug wil zien in de Kuip. Daar spreekt waardering uit. Ik wens de spelers, trainers en alle fans heel veel succes toe dit seizoen. Vanuit Engeland blijf ik alles volgen wat er in de Kuip gebeurt."

Vandaag wordt hij medisch gekeurd door Liverpool.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

kuyt liverpool droomclub kuip beschouw contracteren eer engeland mededelingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda