Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorzitter Shakhtar: bij behalen CL wordt prijs Tymoschuk hoger, speler wil ook hoge transfersom

16 augustus 2006 23:26

Verslaggever: K

In het blad Sportweek liet de zaakwaarnemer van Tymoschuk weten dat de middenvelder nog steeds heel graag naar Feyenoord wil. "Anatoli wil ook heel graag naar Feyenoord. Maar Shaktar heeft geen geld nodig en vraagt een bedrag waar geen van de ge?nteresseerde clubs aan kan tippen. Misschien dat er schot in de zaak komt als Shaktar, de Champions League bereikt."

Op de officiele website van Shakhtar laat de voorzitter echter weten dat hij hele andere dingen van plan is. De prijs zou in zijn ogen juist toenemen bij het behalen van de groepsronde van de Champions League.

"'De clubs die ons benaderd hebben voor Tymoschuk verkopen hun spelers voor 12 tot 15 miljoen euro, maar willen Shakhtar spelers komen voor 3 tot 4 miljoen. Dat klopt niet en volgens mij toond dat disrespect richting onze club en spelers. Tymoschuk verdient meer. En ik weet zeker dat hij ook niet naar een club wil die slechts 3 tot 4 miljoen euro biedt. Dat zegt iets over de houding van de club richting hem. Als Chelsea Shevchenko voor 60 miljoen koopt, behandelen ze hem met het hoogste respect. En het imago van de speler gaat daardoor omhoog. Daarom snap ik niet dat we volgens iedereen een prijs van een paar miljoen moeten vragen voor Tymoschuk. We willen er zeker van zijn dat de speler netjes behandeld wordt en een passend imago zal krijgen. Hij vindt zijn status belangrijk en ik denk dat hij ook niet akkoord zou gaan met zo'n transferbedrag. Hij weet hoeveel de Ukrainse fans van hem houden."

"Hoe dan ook zijn biedingen van 2 tot 3 miljoen euro niet serieus. De startprijs voor onderhandelingen is 10, misschien 8 miljoen euro. Dat is de belangrijkste voorwaarde om onderhandelingen te starten. Onderhandelingen zijn lastig en de prijs is niet het enige aspect dat van belang is. Wat ook speelt is of de club de groepsronde van de Champions league haalt. Dat verhoogt de prijs, met zeg 2 miljoen. Als de club doorgaat, wordt de prijs hoger."

Meer op




Tags

tymoschuk shakhtar groepsronde imago shaktar anatoli behandelen blad chelsea disrespect nteresseerde shevchenko sportweek startprijs tippen toenemen toond transferbedrag ukrainse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.466 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk kloese liverpool medication performance slot stuivenberg wehave yoda