Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk: ik wil voorwaardig lid zijn van selectie, geen pinchhitter

15 augustus 2006 14:24

Verslaggever: K

FCUpdate.nl had een uitgebreid interview met Pierre van Hooijdonk. De spits laat daarin onder andere weten niet als pinchhitter gezien te willen worden, maar als volwaardig lid van de selectie. "Mensen kunnen het woord 'pinchhitter' negatief opvatten, het lijkt dan net alsof ik niet langer dan vijftien minuten of zo kan spelen. Dat is onzin, ik kan makkelijk negentig minuten spelen. Ik wil gewoon gezien worden als een volwaardig lid van de selectie."

"Je merkt dat ik iedereen wat beter leer kennen en dat mijn teamgenoten ook in de gaten krijgen wat mijn specifieke kwaliteiten zijn. Kijk, toen ik in januari binnenkwam was het natuurlijk moeilijk om in mijn ritme te komen. Ik kwam vaak in de slotfase in het veld, maar op trainingen is het moeilijk om een laatste kwartier na te bootsen. Hierdoor waren er amper automatismen, nu gaat dat beter. Ik heb een paar goede invalbeurten achter de rug, maar dat zijn natuurlijk ook de momenten waarop ik aan Jan en alleman wil laten zien wat ik kan. Inclusief de technische staf. Ik wil laten zien dat ik een volwaardig selectielid ben", legt Van Hooijdonk uit.

Meer: FCUpdate.nl

Meer op




Tags

hooijdonk pinchhitter volwaardig fcupdate voorwaardig alleman bootsen onzin opvatten selectielid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment