Transparent
Inloggen
Sluiten

Woerts: Feyenoord kan ook zonder verkoop Kuyt investeren

10 augustus 2006 19:07

Verslaggever: K

In Het Brabants Dagblad laat Chris Woerts weten dat feyenoord zeker geen verkoop van Kuyt nodig heeft om te kunnen investeren, zoals wel gesuggereerd wordt.
?Nee. We zijn sowieso bezig met versterking. Als we ergens toe kunnen slaan doen we dat, maar komt er niets op onze weg, dan gaan we door met deze selectie. Elk jaar halen we gemiddeld drie, vier, maximaal vijf spelers. Er is nu ??n basisspeler weggegaan en we hebben er vier gehaald. We hebben liever een helikopter vol met spelers van toegevoegde waarde, in plaats van net niet- spelers.?

Volgens Woerts is er geen enkele activiteit rond Kuyt, ondanks de berichten in de Engelse tabloids. "Ik vind het verbazingwekkend dat Engelse tabloids worden geciteerd waar bewezen leugens in staan. E?n telefoontje naar Feyenoord en het is opgehelderd. Maar het kan met Dirk morgen veranderen. Als die club van zijn dromen w?l komt en ze betalen het bedrag dat Feyenoord wil hebben, dan is- ie weg. Dat is de afspraak. Ja, er is contact geweest met Liverpool, maar heeft niet tot onderhandelen geleid. Er zijn bedragen genoemd en daarna hebben we niets meer gehoord."

Meer op




Tags

kuyt woerts tabloids activiteit brabants helikopter liverpool telefoontje verbazingwekkend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.465 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match medication modern players slot stuivenberg wehave yoda