Transparent
Inloggen
Sluiten

Mourinho wil volgend jaar wel weer komen

9 augustus 2006 15:32

Verslaggever: K

Op de officiele website van Chelsea liet Jose Mourinho weten dat Chelsea wat hem betreft volgend seizoen wel weer naar De Kuip komt.`"Ik vond het een goede trainingssessie voor ons en ook voor hen (Feyenoord red). In Nederland spelen de teams graag voetbal en ik denk dat je geen beter team kunt vinden om tegen te trainen. Het is altijd leuk om te winnen, maar voor mij was het belangrijkste dat het bijna een wedstrijd was. Het was serieus, er was strijd en ik ben blij dat mijn team vooruitgaat."

"We zijn tien dagen in training, zijn juist teruggekeerd uit de VS, in deze fase van het seizoen is het niet makkelijk. Ik begrijp dat Feyenoord meer wedstrijden heeft gespeeld en verder in de voorbereiding is. Dat was goed voor ons. Ik ben erg blij dat we hier zijn gekomen om te spelen en misschien volgend jaar wel weer."

Meer op




Tags

mourinho chelsea jose kuip nederland trainingssessie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda