Transparent
Inloggen
Sluiten

Kalou: soort afscheid vanavond

8 augustus 2006 07:05

Verslaggever: K

In een interview in het Algemeen Dagblad laat Salomon Kalou weten het duel tegen Feyenoord als een afscheid te zien. "Leuk om terug te zijn. Het is een soort afscheid. Met spelers als Greene, De Guzman en Castelen heb ik nog steeds contact. Ik hoop dat het publiek een goede wedstrijd ziet. In Amerika hebben we niet goed gespeeld, maar we begonnen laat aan de voorbereiding."

"Ik heb geen idee wat ik meer had moeten doen om Nederlander te worden. Ik heb die zaak uit mijn hoofd gezet. De tijd in Rotterdam is voorbij, kl??r. De keuze om voor Ivoorkust te gaan spelen was best moeilijk, maar wat kon ik anders? Ik houd me nog niet bezig met de nationale ploeg. Op dit moment zet ik alles op Chelsea."

"Ik speel bij een van de beste clubs ter wereld en ben nog jong. Verder maak ik me nergens druk over. Mijn ambitie? Ik wil prijzen winnen. Ook daarvoor ben ik hier gekomen."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

kalou amerika castelen chelsea greene guzman ivoorkust jong salomon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.522 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave