Transparent
Inloggen
Sluiten

Saidi: gescoord voor Sheffield United [update]

6 augustus 2006 11:21

Verslaggever: K

Op stage bij Sheffield United mocht Karim Saidi bij het duel Sparta - Sheffield United invallen voor de Engelsen. Hij deed het naar behoren. Wel kwam Sparta in de tweede helft terug van een 0-1 achterstand. het zou uiteindelijk 1-1 worden. Volgens Radio Rijnmond scoorde de Feyenoorder de 1-0. Die bal viel uit een scrimmage, maar toen stond de Tunesier volgens Sheffield United nog niet in het veld. Sheffield United zelf (en ook andere media) gaven de goal aan de Brit Unsworth.

[update] Tegenover Radio Radio Rijnmond liet Saidi echter weten dat hij het was die gescoord heeft. Hij was blij om na vijf maanden weer eens te scoren. En nu direct voor zijn nieuwe club. Komende week zal hij ook 45 minuten spelen tegen ADO Den Haag en hij hoopt daarna te horen dat hij een contract krijgt aangeboden.

Meer op




Tags

sheffield saidi rijnmond sparta ado brit karim scrimmage stage tunesier unsworth

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda