Transparent
Inloggen
Sluiten

Coach: Shakhtar wil 10 miljoen euro voor Tymoschuk

1 augustus 2006 07:04 - Daily Record

Verslaggever: K

De coach van Shakhtar heeft in een exclusief interview met de Schotse krant Daily Record laten weten dat Shakhtar maar liefst 10 miljoen euro wenst te ontvangen voor middenvelder Tymoschuk. Daarnaast ontkende hij geruchten die in Nederland verspreid worden dat hij binnen 2 dagen wordt gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Feyenoord. "Dat is niet waar. Er is geen akkoord, omdat ze niet genoeg hebben geboden. Hij is 60 tot 70 uitgekomen voor het nationale elftal en is een van de beste verdedigende middenvelders van de wereld. Hoe kan ik dan accepteren dat we onze aanvoerder moeten verliezen voor vier miljoen euro? De prijs is 10 miljoen euro, minimaal."

Volgens de coach heeft hij uitgebreid met Tymoschuk gesproken en wilde de Oekrainse middenvelder toch naar Groot-Brittanie en verkiest hij daarom Celtic boven Feyenoord.

Meer op Daily Record




Tags

shakhtar tymoschuk brittanie celtic nederland oekrainse uitgekomen verkiest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta bla bommel brighton citrate dysfunction eredivisie fildena geertruida heerenveen kraaij kuip liverpool medication pec persie potter schreuder slot stuivenberg timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb