Transparent
Inloggen
Sluiten

Toch oefenwedstrijd(en) tegen Porto

29 januari 2001 21:03

Verslaggever: RvN

Het lijkt erop dat Feyenoord in de zomer toch tegen Porto zal gaan spelen. Aangezien dit jaar zowel Rotterdam als Porto Europese Cultuurhoofdstad zijn was een onderdeel van de gezamenlijke plannen om een voetbalwedstrijd te organiseren tussen beide teams. Aanvankelijk leek dit allerlei (waaronder financiele) problemen op te leveren. Nu lijkt het erop dat de gemeente een deel van de kosten zal betalen, waardoor Feyenoord akkoord zou zijn gegaan met het spelen tegen porto. Onduidelijk is nog of er twee wedstrijden (uit en thuis) of dat er slechts een wedstrijd zal worden gespeeld.

Volgens de aanvankelijke plannen zou er ook een koppeling gemaakt worden met dichters die gedichten over het voetbal zouden opdragen rond de wedstrijden.

Meer op
Tags

porto aanvankelijke cultuurhoofdstad dichters gedichten gemeente koppeling voetbalwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.089 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane antonucci balverlies bannis bestlander body capaciteiten danall dessers groningen haifa handelingssnelheid hanegem haps kokcu leiderstalent linssen malacia nelson noor noorwegen opgelegd slap slot til toornstra trage turk uefa willykment