Transparent
Inloggen
Sluiten

Toch oefenwedstrijd(en) tegen Porto

29 januari 2001 21:03

Verslaggever: RvN

Het lijkt erop dat Feyenoord in de zomer toch tegen Porto zal gaan spelen. Aangezien dit jaar zowel Rotterdam als Porto Europese Cultuurhoofdstad zijn was een onderdeel van de gezamenlijke plannen om een voetbalwedstrijd te organiseren tussen beide teams. Aanvankelijk leek dit allerlei (waaronder financiele) problemen op te leveren. Nu lijkt het erop dat de gemeente een deel van de kosten zal betalen, waardoor Feyenoord akkoord zou zijn gegaan met het spelen tegen porto. Onduidelijk is nog of er twee wedstrijden (uit en thuis) of dat er slechts een wedstrijd zal worden gespeeld.

Volgens de aanvankelijke plannen zou er ook een koppeling gemaakt worden met dichters die gedichten over het voetbal zouden opdragen rond de wedstrijden.

Meer op




Tags

porto aanvankelijke cultuurhoofdstad dichters gedichten gemeente koppeling voetbalwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.345 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda