Transparent
Inloggen
Sluiten

Bod Feyenoord op Tymoschuk afgewezen, Celtic in de markt

27 juli 2006 07:30

Verslaggever: K

Tegenover de Schotse krant Daily Record heeft de directeur van Shakhtar laten weten dat een bod van Feyenoord op Tymoschuk is afgewezen. "Ik heb Mr Lawwell (van Celtic red) verteld over een bod van Feyenoord dat voor ons niet acceptabel was en hij weet nu welke prijs wij vragen." Volgens de Schotse krant wees de club uit Oekraïne twee aanbiedingen van Feyenoord van respectievelijk 2 en 2,5 miljoen pond af. De coach van Shakhtar: "Als we onze beste speler voor zo'n bedrag verkopen dan zou de marktwaarde van de rest van de selectie volledig instorten." Tymoschuk zelf bevestigde in gesprek te zijn met Feyenoord, maar gaf aan dat er nog niets getekend is.

Celtic zou de interesse voor de middenvelder bekend hebben gemaakt en snel een bod willen uitbrengen op de international van Oekraïne. Volgens de krant zou de vraagprijs voor Tymoschuk in de buurt komen van een bedrag van 5 miljoen pond.

Meer op




Tags

tymoschuk celtic iuml oekra shakhtar acceptabel lawwell marktwaarde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.479 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena geertruida google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web yoda