Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt blij met houding Feyenoord

25 juli 2006 21:21

Verslaggever: K

In de nieuwe editie van Sportweek, die vanaf vandaag in de winkels ligt, staat een uitgebreide reportage over de hete zomer van Dirk Kuyt, waarin onder andere Kuyts WK en de transferperikelen rond de spits aan bod komen.

Kuyt laten weten trots te zijn op de positie die hij verdiend heeft bij het Nederlands elftal. "Ik vind het w?l mooi om te zien dat ik in twee jaar tijd een stuk of vijf grote namen voorbij ben gegaan. Op het EK 2004 had ik topspitsen als Kluivert, Makaay en Van Hooijdonk nog voor me. Nu ben ik ??n van de twee kandidaten voor de spitspositie. Ben ik best trots op.?

Over de transferperikelen geeft Kuyt aan heel blij te zijn met de houding van Feyenoord. "Als ik kwaad ben, ben ik ook echt kwaad. Als iemand mij ten onrechte een kans ontneemt, grijp ik echt wel in. Maar de waarheid is dat ik daar bij Feyenoord geen enkele reden toe heb. Integendeel. We werken geweldig samen, weten allebei wat we willen. Als ik extra bedenktijd wil, dan krijg ik die. Er wordt echt me me meegedacht door de club."

Meer op




Tags

kuyt transferperikelen editie hooijdonk integendeel kluivert kuyts makaay meegedacht ontneemt reportage sportweek topspitsen waarheid winkels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gegadigden gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda