Transparent
Inloggen
Sluiten

Wel belangstelling, maar geen concrete biedingen op Kuyt

20 juli 2006 19:35 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Langzaam wordt duidelijk wat precies de situatie is rond de mogelijke transfer van Dirk Kuyt. Drie clubs zouden in de markt zijn voor Kuyt, twee Engelse (Liverpool, Newcastle? red) en een Spaanse club (Atletico Madrid ? red), maar geen van allen is concreet in onderhandeling met Feyenoord. Dat meldt zaakwaarnemer Rob Jansen op Telegraaf.nl. feyenoord bevestigt dat er niets concreets is.

Woerts "Op dit moment speelt er niets rond Kuyt. Ik ga er van uit dat hij ook dit seizoen bij ons voetbalt. Het is afwachten tot maandag. Dat is toch een beetje de psychologische grens. Je wilt normaal gesproken spelen bij de club waar je aan de voorbereiding begint. Al kan er ook daarna nog van alles veranderen."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

kuyt atletico concreets jansen liverpool madrid newcastle telegraaf woerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.518 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment