Transparent
Inloggen
Sluiten

Rob Jansen: Liverpool heeft concurrentie voor Kuyt

19 juli 2006 22:43

Verslaggever: K

Kuyt's zaakwaarnemer Rob Jansen laat tegenover de BBC weten dat hij erop rekent dat Kuyt voor de start van de competitie vertrekt bij Feyenoord. Hij lijkt de druk er bij Liverpool op te willen houden door aan te geven dat het duidelijk is dat die club geinteresseerd is, maar dat liverpool stevige concurrentie heeft van andere clubs in zowel Engeland als Spanje. Het spel lijkt dus nog niet helemaal gespeeld. Kuyt zou een voorkeur hebben voor Engeland, maar topclubs in Spanje niet uitsluiten.

De laatste Spaanse club die met Kuyt in verband was gebracht de laatste weken was overigens Atletico Madrid. Van de echte topclubs in Spanje spelen er geen noemenswaardige geruchten rond Kuyt.

Meer op




Tags

kuyt liverpool jansen engeland atletico bbc madrid noemenswaardige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment