Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint met 0-18 van FC Boszoom

15 juli 2006 10:13

Verslaggever: K

Zaterdagmiddag heeft Feyenoord de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding van de vierdeklasser FC Boszoom gewonnen met maar liefst 0-18. Het spaarde zelfs FC Boszoom nog. Na het 'echec' tegen vv Katwijk hefet de ploeg zich tegen de vierdeklasser enigzins gerevancheerd. De Malinees Tamboura maakte in de tweede helft zijn debuut, de linksback hoopt een contract af te dwingen. De goals kwamen op naam van De Ceulaer (5), Boussaboun (4), Van Hooijdonk (3), Pardo (2), Biseswar, Kolkka, Bahia en Vincken.

Het duel was live te volgen via flitsen op Radio Rijnmond. Uiteraard kon dat samen met de andere Feyenoord fans in de Feyenoord Chatbox.

Feyenoord is op 0-1 gekomen door een doelpunt van Boussabon. Biseswar scoorde de tweede na een assist van Boussabon. Diezelfde Boussabon scoorde de derde via een afsctandschot en de vierde en heeft er daarmee na een half uur al drie gescoord tegen de vierdeklasser. De 0-5 kwam van de voet van Kolkka. De 0-6 was opnieuw van Boussabon, de 0-7 van Andre Bahia. Dat zou ook de ruststand zijn.

Na rust ging het weer hard. Van Hooijdonk scoorde in zijn eerste actie de 0-8. De Ceulaer zorgde voor de 0-9 en 0-10. De Malinese linksback Tamboura, die momenteel op proef is, speelt de tweede helft.

Feyenoord liep vervolgens verder uit via doelpunten nog twee van De Ceulaer, twee van Pardo en nogmaals Van Hooijdonk.

Diezelfde Van Hooijdonk, De Ceulaer en Vincken completeerden de score.

Opstelling Feyenoord eerste helft: Ekramy, Collen, Greene, Bahia, Drenthe, Lucius, De Guzman, Davids, Biseswar, Boussaboun, Kolkka

Tweede helft: Aerts; Greene (73’ Vincken), Altheer, Tamboura; Abubakari, Sammuel, Mtiliga, Pardo; De Ceulaer, Van Hooijdonk en Huysegems.

Bosschaart, Castelen, Vlaar, Hofs en Lodewijks kwamen niet in actie en zaten ook niet op de bank

Meer op




Tags

ceulaer hooijdonk boszoom boussabon bahia biseswar kolkka pardo tamboura vierdeklasser vincken boussaboun greene abubakari aerts afsctandschot altheer bosschaart castelen chatbox collen completeerden davids drenthe echec ekramy enigzins flitsen gerevancheerd guzman hefet hofs huysegems katwijk lodewijks lucius malinees malinese mtiliga rijnmond sammuel spaarde vlaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda