Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord akkoord met Chelsea over huur Johnson

26 juni 2006 07:11

Verslaggever: K

Feyenoord heeft met Chelsea een akkoord bereikt over de huur van rechtsback Glen Johnson, zo meldt het Algemeen Dagblad. De speler moet zelf nog wel een keuze maken tussen Feyenoord en een club uit de Premier League, waarschijnlijk Portsmouth.

Gisteren kwam er een bericht via een Brits tabloid naar buiten dat Johnson rechtsomkeert nadat hij er achter was gekomen dat het niet PSV maar Feyenoord was waarmee hij zou onderhandelen (zie eerder bericht)
"Er is even een misverstand geweest. Maar dat is snel hersteld en daarna heeft Glen Johnson de hele dag doorgebracht bij Feyenoord en is echt niet teruggekeerd" aldus Chris Woerts in het AD.

"De speler was diep onder de indruk van het stadion, hij heeft rondgekeken in de kleedkamers en hij heeft ook de stad nog bezocht. Daarnaast heeft hij een prima gesprek gevoerd met Erwin Koeman, die in zijn vakantie speciaal voor hem terug naar Rotterdam kwam."

Meer op
Tags

johnson chelsea huur glen brits doorgebracht erwin koeman misverstand portsmouth rechtsomkeert rondgekeken tabloid woerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado advocaat aeb arnesen bannis bozenik burger conteh diemers dirkteur fer geertruida haps hartjes heerenveen hendriks jong kokcu kuip malacia onzin ramesoe slot toornstra trauner vakkiek varkenoord willykment zijnde