Transparent
Inloggen
Sluiten

Tabloid: 'Chelsea's Johnson ziet niets in Feyenoord'

25 juni 2006 15:37 - Vital Football

Verslaggever: RvN

Anderhalve week geleden was er het gerucht dat Glen Johnson in de belangstelling stond van PSV. De rechtsback van Chelsea zou een voorkeur hebben voor verhuur aan een club in de Premier League (Portsmouth werd genoemd), maar zou toch naar Nederland komen voor onderhandelingen. Enkele media noemden voorzichtig Feyenoord als mogelijkheid, maar zelf zou hij hebben laten weten dat het om PSV ging.

Vandaag stond er in een Brits tabloid een bizar verhaal dat hij inderdaad naar Nederland zou zijn gekomen vorige week voor onderhandelingen. Ze kozen daarbij voor een vlucht naar Eindhoven. Een chauffeur van Feyenoord pikte hen vervolgens op en vroeg hen waarom ze naar Eindhoven waren gevlogen voor onderhandelingen met Feyenoord. Toen de speler en manager duidelijk werd dat het om Feyenoord ging zouden ze de auto hebben verlaten en terug zijn gegaan om de eerste vlucht terug naar Engeland te nemen.

Meer op Vital Football




Tags

chelsea johnson tabloid nederland vlucht bizar brits chauffeur engeland gevlogen glen kozen pikte portsmouth

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again alonso also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki