Transparent
Inloggen
Sluiten

Woerts: al een tijdje in gesprek met Chelsea; geen huur van Kalou

27 mei 2006 14:15

Verslaggever: K

Deze week gaf hij tegenover het Algemeen Dagblad nog aan dat nog geen enkele club zich officieel voor Kalou zou hebben gemeld. Tegenover het ANP (zie Nu.nl) liet Chris Woerts vandaag weten 'al een tijdje' in gesprek te zijn met Chelsea over een overgang van Kalou.

"Chelsea ziet in Kalou een extreem talent. Via een speciale commissie wil de club een licentie voor hem bemachtigen. Kalou is in Nederland uitgeroepen tot talent van het jaar en zowel Ivoorkust als Nederland wilde hem graag als international oproepen. Die argumenten wil Chelsea-coach Mourinho voor de toelatingscommissie aanvoeren om Kalou in de Premier League te laten debuteren."

"Feyenoord heeft niet de intentie Kalou namens Chelsea nog even te stallen. Chelsea bepaalt in overleg met Salomon verder wat er met hem gebeurt, maar daarin speelt Feyenoord geen rol meer."

Volgens het ANP gaat het waarschijnlijk om een transfersom van meer dan 10 miljoen euro.

Meer: Nu.nl

Meer op




Tags

kalou chelsea woerts anp huur nederland aanvoeren ivoorkust licentie mourinho salomon stallen toelatingscommissie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda