Transparent
Inloggen
Sluiten

Gelijkspel Jong Oranje tegen Jong Denemarken

26 mei 2006 20:13

Verslaggever: RvN

In een chaotische wedstrijd heeft Jong Oranje tegen Jong Denemarken gelijkgespeeld, waar het moest winnen om zicht op de volgende ronde te blijven houden. Jong Oranje was niet veel beter dan afgelopen woensdag tegen Equador. In de eerste helft was het Klaas Jan Huntelaar die in de 38ste minuut op voorgeven van Dani?l de Ridder Jong Oranje op voorsprong zette. Al vroeg in de tweede helft maakten de Denen weer gelijk. Verdiend, want de verdediging van Jong Oranje lette niet op. Jong Oranje werd in de rest van de tweede helft nooit echt gevaarlijk. Hofs speelde de gehele wedstrijd. Vlaar en castelen kwamen niet in actie. Zomer kreeg de voorkeur boven Vlaar, Castelen had nog teveel last van zijn bovenbeenblessure.

Meer op




Tags

jong oranje denemarken castelen vlaar bovenbeenblessure chaotische equador hofs huntelaar lette ridder voorgeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda