Transparent
Inloggen
Sluiten

Zuiverloon inderdaad verkocht aan Heerenveen

26 mei 2006 19:52 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Afgelopen week deed het gerucht al de ronde op internet. Vandaag maakte Feyenoord officieel bekend dat het tot een akkoord is gekomen met SC Heerenveen over de transfer van Gianni Zuiverloon naar de Friese club. Hij tekent een contract voor drie seizoenen bij de Friezen.

In het eerste van Feyenoord was voor hem nog geen plaats, daarom zou hij aanvankelijk weer verhuurd worden. ?Maar daar voelde Gianni uiteindelijk toch niet zo veel voor?, aldus Woerts op Feyenoord.nl. ?Hij gaf aan zekerheid te willen. Toen Heerenveen te kennen gaf dat ze hem graag wilden overnemen, zijn we daarom met hen gaan praten. Hij kan in Friesland een langdurig contract tekenen en Europees voetbal spelen. Feyenoord wilde hem niet in die keuze belemmeren. We wensen Gianni heel veel succes.?

Opmerkelijk is dat hij bij Heerenveen gehaald is als rechtsback, een positie die hij eigenlijk niet meer ambieerde. De club heeft hem echter overtuigd dat hij op die positie kan uitgroeien tot een van de beste in Nederland.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

heerenveen gianni zuiverloon belemmeren friese friesland nederland opmerkelijk uitgroeien woerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda