Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt lanceert maandag website doneerperdoelpunt.nl met het oog op WK

19 mei 2006 19:13

Verslaggever: K

De Dirk Kuyt Foundation lanceert aanstaande maandag 21 mei de site www.doneerperdoelpunt.nl. Op de site roept Dirk iedereen op om per doelpunt dat hij op het komende WK maakt, een bedrag over te maken voor de sportontwikkelingsprojecten die zijn foundation ondersteunt.

Kuyt: ?Natuurlijk hoop ik te scoren in Duitsland. En het zou wel mooi zijn als we niet alleen in Nederland van de doelpunten genieten, maar dat kinderen in Ghana daar ook nog wat aan hebben. Of de aidswezen in Nepal. Dat geeft toch een extra kick. Als ik de projecten zie waar onze foundation zich voor inzet en ik zie hoe je via sport kinderen kunt stimuleren om zich verder te ontwikkelen, dan doet me dat wat. Ik hoop dat veel mensen mee willen helpen aan deze actie. Te gek toch, dat je juist bij iets moois als een doelpunt ook nog anderen helpt!,? aldus Dirk Kuyt.

Meer op




Tags

kuyt doneerperdoelpunt kinderen aidswezen duitsland ghana kick nederland nepal sportontwikkelingsprojecten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.526 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave