Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodewijks moet zich tot 10 juni fit houden voor het WK

18 mei 2006 18:24 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Patrick Lodewijks zal zich tot 10 juni fit moeten houden. Tot die datum kunnen nog vervangers worden opgeroepen bij blessures. Lodewijks in het Algemeen Dagblad: "Maar vanwege de kinderen zou ik deze zomer toch al niet op vakantie gaan. Ik hou mezelf een beetje fit. Tot 10 juni bestaat namelijk de mogelijkheid om nog een speler aan de selectie toe te voegen. Maar eerlijk gezegd zou ik hetzelfde doen als ik niet op een standby-lijst voor het WK zou staan. Op mijn leeftijd kan ik namelijk niet ongestraft vier weken achtereen niets doen."

"Het is toch ook al mooi dat ik op mijn 39ste nog ben gebeld door de bondscoach! Dat is op zich al heel bijzonder. Ik kan het maar beter positief ervaren. Ik vind het prachtig dat ik op mijn leeftijd nog bij de beste 33 spelers van Nederland behoor."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

lodewijks behoor kinderen nederland ongestraft standby vervangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda