Transparent
Inloggen
Sluiten

Huysegems: ik blijf bij AZ als club geen linksbuiten aantrekt

16 mei 2006 19:07 - FCUpdate.nl

Verslaggever: K

De Belgische aanvaller Stein Huysegems liet tegenover FCUpdate.nl weten bij AZ te zullen blijven indien de club geen andere dure linksbuiten aantrekt. "Als er niemand bijkomt voor de positie van linksbuiten, is de keuze voor mij gemakkelijk. Dan blijf ik bij AZ." Woerts bevestigde eerder dat de Belg op het lijstje staat voor het geval Kalou vertrekt. Ook FC Utrecht zou geinteresseerd zijn. "Ik heb daar nog niets over gehoord, daar ga ik niet over liegen. Zo ben ik niet. Ik ben nu even met de nationale ploeg op pad en dat is voor mij even belangrijker. Als ik daarna terug kom, zie ik wel hoe de situatie er voor staat."

Meer op FCUpdate.nl




Tags

linksbuiten aantrekt huysegems bijkomt fcupdate kalou stein utrecht woerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment