Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt Speler van het Jaar van Sportweek

16 mei 2006 14:06

Verslaggever: K

Dirk Kuyt is door het weekblad Sportweek uitgeroepen tot Speler van het Jaar in Nederland. Hij bleef de PSV?ers Farfan (nr 2) en Cocu (nr 3) voor. Kuyt kreeg de beker uit handen van Zeljko Petrovic, zijn voormalige trainer. Sportweek komt deze week met een competitie-special waarin het ter gelegenheid van de uitverkiezing van Kuyt een uitgebreid interview met de aanvaller van Feyenoord heeft.

"Ik ga niet naar een middenmoter uit Engeland. Daar vind ik Feyenoord veel te goed voor. Ik wil hier niet na drie jaar met een leeg gevoel weg. Dan moet er echt iets heel moois komen. Als ik met die schaal in mijn handen had gestaan, had ik met opgeheven hoofd kunnen vertrekken. Nu is het moeilijker. Ik weet: het wederzijds respect is er. Als ik aangeef dat ik toe ben aan een nieuwe stap, weet ik dat er met me wordt meegedacht. Maar dan nog moet het een grote club zijn, waarbij het gevoel helemaal goed is. Zoals bij FC Utrecht en Feyenoord. En misschien komt die club nog helemaal niet.?

Meer op




Tags

kuyt sportweek aangeef cocu engeland farfan meegedacht middenmoter nederland petrovic special uitverkiezing utrecht wederzijds weekblad zeljko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris