Transparent
Inloggen
Sluiten

Lazovic wil zich bewijzen in Nederland

28 april 2006 09:39

Verslaggever: RvN

Aan het einde van het seizoen loopt het huurcontract van Lazovic af bij Partizan. In de zomer zal moeten blijken wat er met de dure aanvaller gaat gebeuren. In het Algemeen Dagblad liet Lazovic weten graag terug te willen naar Nederland om zich te bewijzen. "Ik wil bewijzen dat ik echt kan voetballen". Het liefst wil hij daarom terug naar Feyenoord, maar als dat niet kan ziet hij een hereniging met Rob Baan wel zitten.

"Rob Baan zag het in mij zitten. Hij liet me weten dat hij vertrouwen in mij had. Dat is belangrijk. Hij is een van de beste mensen die ik in Nederland heb ontmoet. Als scout en als mens heel, heel goed."

"Clubs halen jonge voetballers uit het buitenland en verwachten dat ze meteen ?Dutch guys? zijn. Je moet nieuwkomers de tijd geven en geduld hebben. Niet meteen zeggen: ?Wat moeten we met die gast, hij kan niks. Waarom hebben we die jongen gekocht?? Het talent komt vanzelf terug."

Meer op




Tags

lazovic nederland baan dutch guys hereniging nieuwkomers ontmoet partizan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alireza arne arneslot bong candelaria dortmund geertruida gijs hartman ivanusec kasperk kloese kraaij livetructiepdemnay lopez marwijk nuri sahin slot smal steijn stengs turkije twente ueda wehave willykment yoda zerrouki